Een recreatiewoning kopen

Wanneer je wat vaker wilt genieten van een vakantiewoning die helemaal past bij jouw stijl is het misschien wel een goed idee om je eigen woning te kopen. Zo kan je ieder seizoen genieten van een vakantie in een accommodatie die voelt als een tweede thuis. 

Het kopen van een recreatiewoning kan een hele klus zijn. Want welk vakantiepark kies je? Welke accommodatie past bij jou? En hoe zit dat met slim investeren? Bij Droompark Molengroet helpen we je met advies en bij de aankoop zodat jij straks kan genieten van jouw droomhuis in Noord-Holland.

Bekijk bijvoorbeeeld onze tinyhouses. Dit zijn innovatieve recreatiewoningen met een bijzonder design. 

Bekijk de tiny houses

Een eigen recreatiewoning bij Droomparken

Een eigen recreatiewoning kopen is natuurlijk een hele investering. Daarom willen wij jou hier zo goed mogelijk bij helpen zodat jij investeert op een manier die bij jou past. Bij Droomparken heb je de vrijheid om voor een beleggingsvorm te kiezen waarbij je alleen verhuurt of waarbij je ook zelf vakantie kunt vieren in je eigen vakantiewoning. De verhuur van jouw recreatiewoning regelen wij voor je, hier hoef jij dus niks aan te doen.

Wil je eens komen logeren op Droompark Molengroet om het park en de omgeving te verkennen? Maak dan gebruik van ons logeer en probeer arrangement. Een weekendje sfeerproeven zodat jij ontdekt aan welke wensen jouw eigen recreatiewoning moet voldoen.

Meer informatie