droomparken.nl

Een eigen recreatiewoning kopen of tweede huis is voor veel mensen een mooie droom. Het is een fijne plek waar vaak een aantrekkelijk rendement uit gehaald kan worden als de woning ook voor verhuur wordt ingezet. Op alle Droomparken vind je een aanbod met luxe vakantiewoningen.

Vakantiewoning bij Droomparken kopen

Droomparken heeft een groot aanbod vakantiewoningen, er zit dus zeker iets voor je bij! Bijkomend voordeel is dat je met een recreatiewoning kopen ook rendement kunt behalen.

Uiteraard snappen wij dat je bij het kopen van een recreatiewoning niet over één nacht ijs wilt gaan. Vandaar dat wij het 'Logeer en probeer arrangement' aanbieden, waarbij een je nachtje sfeer kunt proeven.

Bovendien organiseren wij regelmatig Open Dagen op alle Droomparken waar je op je gemak alle woningen kunt bekijken en wordt geïnformeerd over alle mogelijkheden. Dit is de manier waarop jij de beste indruk krijgt van iedere mogelijkheid om een zo goed mogelijke overweging te kunnen maken. 

Dus wordt het een tiny house, een cube of een ander model vakantiewoning? Je bekijkt het aanbod hier.

Je eigen recreatiewoning kopen

Ben je op zoek naar een tweede huis, dan kan je bij alle Droomparken terecht. In de regio's Limburg, de Zeeuwse kust, de Veluwe en Noord-Holland vind je de Droomparken.

Heb je geen specifieke voorkeur voor een regio, dan kan je ook een selectie maken op basis van de ligging en de prijsklasse. Uiteraard kan je ook een vrijblijvende afspraak maken als je interesse hebt om een recreatiewoning te kopen.

Een recreatiewoning kopen

Recreatiewoning kopen

Waarom een Droomparken recreatiewoning kopen?

  • Aantrekkelijke investering met goed rendement
  • Ideaal als tweede woning
  • Keuze uit meerdere luxe woningtypen
  • Vakantieparken door heel Nederland
  • Vakantie vieren wanneer je wilt in een vertrouwde omgeving