Chalet Zeeland

Zeeland is een prachtige regio met een groot aanbod aan allerlei leuke uitstapjes. De regio is natuurlijk vooral bekend vanwege het strand en de aangename zee, maar ook op het gebied van cultuur en historie is veel te doen. Vanuit jouw chalet Zeeland op Droompark Schoneveld kan je de hele omgeving ontdekken of genieten van een ontspannen vakantie. Ieder type vakantieganger kan hier terecht.

Geniet van de Zeeuwse cultuur

In de omgeving van ons vakantiepark aan de kust is ontzettend veel te beleven. Wanneer je houdt van wandelen en fietsen in de natuur, kan je hier je hart luchten. In de nabije omgeving van ons vakantiepark vind je verschillende leuke fietsroutes en mooie wandeltochten. Wanneer je er graag een dagje op uit wilt gaan, is er ook genoeg te beleven;

  • Vergoot je Deltawerken kennis bij Neeltje Jans
  • Ga een potje golfen
  • Als een echte piraat met de kinderen op avontuur bij Arsenaal Vlissingen
  • Zeehonden bekijken in de Westerschelde
  • Een visje eten uit Breskens
  • Geniet van een speciaalbiertje uit Brugge
  • Ontdek alle watersporten en strandsporten

Alle uitjes

Alle faciliteiten van Droompark Schoneveld

Niet alleen in de omgeving van ons vakantiepark Zeeuws Vlaanderen is genoeg te doen, ook op Droompark Schoneveld zelf is genoeg te doen. Vanuit je chalet Zeeland kan je zo naar het strand toe. Daarnaast kan je zwemmen in het overdekte zwembad op ons park of genieten op het ruime terras van ons restaurant. Kinderen kunnen dagenlang spelen op de airtrampoline, klauteren in de verschillende speeltuinen, naar de animatie of skelteren.

Op het park

Chalet Zeeland boeken

Droompark Schoneveld biedt een ruim aanbod aan luxe vakantiewoningen en chalets in Zeeland. De chalets zijn geschikt voor vier en zes personen, zijn ruim gelegen en beschikken allemaal over een eigen stijl. Ben je op zoek naar een luxe accommodatie? Bekijk dan onze cubes. Dit zijn luxe accommodaties met een stijlvolle en comfortabele inrichting. Door de diversiteit in accommodaties vind je altijd een chalet Zeeland die past bij jouw wensen.

Even met z'n tweeën er tussen uit? Kijk dan eens naar onze luxe studio, echt even samen genieten!

Boek nu

Vakantiepark met zwembad 

De mogelijkheid om een heerlijke duik te nemen in het zwembad, bij Droompark Schoneveld kan het! Het park beschikt over een groot overdekt zwembad waar de prikkels van buitenaf worden omgezet in een vredige rust. Bij wat minder weer is dit natuurlijk de perfecte plek om lekker te spetteren en te zwemmen. Ga je voor een heerlijke duik of voor ultieme ontspanning? De wellnessfaciliteiten en het overdekte zwembad nodigen je in ieder geval van harte uit!

Uitwaaien langs de kust

Ons bungalowpark Zeeland ligt aan het zandstrand van Breskens. Vanuit hier kijk je uit over de skyline van Vlissingen. Het uitgestrekte strand staat bekend om het brede en mooie strand. Het is daarnaast ook een erg schoonstrand met uitstekende kwaliteit zwemwater. Dit komt natuurlijk goed uit wanneer je volop waterpret wilt hebben in de zee.

Reserveer direct!