Open dagen Droompark Spaarnwoude: najaar 2019

Omdat je graag investeert in iets moois

Jouw eigen stekkie omringd door weidse polders en bos

Investeren in een eigen vakantiewoning is altijd een goed idee. Bij Droomparken ben je daarbij gegarandeerd van veel zekerheden. Kijk en klik rond, vraag een informatiepakket aan of bezoek een van onze inspiratiedagen. Je ervaart dan vanzelf waarom een eigen vakantiewoning echt zo tof is.

Een eigen vakantiewoning op een unieke locatie in Noord-Holland? Spaarnwoude is het groene hart tussen Amsterdam, Haarlem en Velsen. Een investering in een vakantiehuis op deze mooie locatie levert u een zeer aantrekkelijk rendement op, wanneer u ervoor kiest om de woning te verhuren.

Nieuwe bouwfase met veertig duurzame recreatiewoningen op Droompark Buitenhuizen

Binnenkort wordt gestart met de uitbreiding van Droompark Buitenhuizen met veertig nieuwe recreatiewoningen voorzien van zonnepanelen en warmtepomp. Deze duurzame en energieneutrale woningen bieden jou een unieke kans om jouw milieuvriendelijke recreatiewoning te bezitten midden in het recreatiegebied Spaarnwoude onder de rook van Amsterdam. Vraag jouw informatiepakket aan en schrijf je in!

De beschikbare woningen van de uitbreiding op Droompark Buitenhuizen zijn te bekijken onder het aanbod Topwoningen. Het totale beschikbare aanbod op Droompark Spaarnwoude vindt je verder op de pagina. 

Kun je niet wachten?

Bekijk hier alvast het aanbod van verhuuraccommodaties of neem een kijkje bij het verkoopaanbod

Wij zien je snel op Droompark Spaarnwoude! 

Hierbij ben je ook gelijk uitgenodigd voor onze open dagen op onze andere parken. Pak vast je agenda en open hier het overzicht voor dit voorjaar!

Alles op een rijtje
Aanbod verkoopwoningen
  • Een eigen vakantiewoning is een aantrekkelijke investering. Bekijk hier het volledige aanbod verkoopwoningen.

Open dagen op Droompark Spaarnwoude

Bij Droomparken vind je vrijheid en ruimte om jezelf te zijn. Ook tijdens onze open dagen. Er is ruimte genoeg om te dromen over de koop van een tweede huis of een eigenzinnige vakantie op Droompark Spaarnwoude! 

Je kunt een kijkje komen nemen op het park en bij de faciliteiten. Onze verhuurmedewerkers en accountmanagers zijn er ook voor eventuele vragen én we helpen je daar graag mee. 

In het najaar van 2019 worden er weer open dagen georganiseerd. Hou de website in de gaten voor de exacte data. Natuurlijk ben je het hele jaar door welkom om een kijkje te nemen en lekker veel vakantie-inspiratie op te doen maar dit weekend wil je niet missen.

Adresgegevens

Droompark Spaarnwoude

Zuiderweg 2
1165 NA Halfweg

Vind ons op Google Maps